Lähde kummiksi

Lähtemällä kummiksi tuet yhdistyksen toimintaa kuukausittaisella lahjoituksella ja näin mahdollistat useampien kissojen auttamisen. Kummiksi voi ryhtyä yhdelle kissalle tai yhdistyksen yleiskummiksi. Kissakummien kummimaksut ohjataan ensisijaisesti kummikissojen hoitokuluihin. Kummina saat kuulumisia yhdistyksestä ”kulissien takaa” joko kummikissalta tai yhdistykseltä yleisesti. Kummit ovat oikeutettuja seuraamaan jäsensivua niin facebookissa kuin whatsappissa sekä saavat myös jäsenkirjeemme.

Kummimaksu on vapaavalintainen, mutta minimissään 10 € / kuukaudessa.

Kummiksi pääset täyttämällä alla olevan kaavakkeen. Kummikissat löydät täältä. Kaavakkeen vastaanotettuamme lähetämme sinulle maksutiedot.

Haluan lähteä kummiksi

* pakollinen kenttä

  Yrityksen nimi

  Nimi

  Katuosoite *

  Postinumero ja toimipaikka *

  Sähköpostiosoite *

  Puhelin

  Kummikissan nimi:

  Viestisi:

  Minulle saa lähettää yhdistyksen uutiskirjeitä ja tiedotteita.


  Kiitos tuestasi!

  MirriRescue ry:llä on voimassa oleva rahankeräyslupa RA/2020/943. Luvan on myöntänyt 6.8.2020 Poliisihallitus. Lupa on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella. Lahjoitusrahat käytetään löytökissojen hoitokuluihin (eläinlääkärikulut, lääkekulut, sirutus-, ruoka- ja tarvikekulut) sekä löytökissojen kiinniottamiseen tarkoitettuihin tarvikkeisiin kuten loukut, haavit, loukkuvahdit ja riistakamerat.