Kummikissat

Kummikissat ovat erityiskissoja, jotka yhdistys on ottanut siipiensä suojaan. Kummikissoille ei etsitä loppuelämän kotia, vaan kummikoti on kissan loppuelämän koti.

Lähde kummiksi kissalle ja tue toimintaamme. Kerätyt varat ohjataan ensisijaisesti kyseisen kummikissan hoitoon. Kummina saat postia kummikissalta muutaman kerran vuodessa. Kummimaksu on vapaavalintainen summa kuukaudessa (minimissään 10 € / kk).

Kummiksi pääset lähettämällä meille yhteystietosi (sähköposti- ja postiosoitteesi) sähköpostilla osoitteeseen sijaiskotivastaava@mirrirescue.fi tai soittamalla / tekstaamalla numeroon 045 1710 348. Kerrothan sähköpostissa minkä kissan kummiksi haluat ja millä summalla. Saat paluupostissa maksutiedot.

MirriRescue ry:llä on voimassa oleva rahankeräyslupa RA/2020/943. Luvan on myöntänyt 6.8.2020 Poliisihallitus. Lupa on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella. Lahjoitusrahat käytetään löytökissojen hoitokuluihin (eläinlääkärikulut, lääkekulut, sirutus-, ruoka- ja tarvikekulut) sekä löytökissojen kiinniottamiseen tarkoitettuihin tarvikkeisiin kuten loukut, haavit, loukkuvahdit ja riistakamerat.

Jaska

Jaska muutti kummikotiinsa Helsinkiin helmikuussa 2020, ja vuodessa siitä on kuoriutunut oikein ihmisrakas pörisijä. Vaikka silmän poisto ja epäilty pikkuaivojen kehityshäiriö vaikuttaakin motoriikkaan, on Jaska silti tottunut yksisilmäiseen elämäänsä. Vuoden aikana Jaska on saanut pitkäaikaisen kipulääkkeen alaselän arkuuteen ja FIV-positiivisuuden vuoksi ruokavalioon ja stressittömään elämään on kiinnitetty huomiota. Lääkevaste kipulääkkeelle on ollut toimiva ja Jaska pystyykin pesemään nykyään turkkinsa kauttaaltaan ja loikoilemaan alaselkänsä päällä. Selän hoitovaihtoehtoja tutkitaan, jotta saataisiin muu pysyvä ratkaisu kipuun kuin kipulääke.

Kaikkine haasteineen Jaska kuulostaa hyvin erityistarpeiselta kissalta, mutta kummikodissa on todettu, että parempaa ensikissaa tuskin olisi löytynytkään. Jaska on kaikkiruokainen, antaa ihmisen tehdä kaikki hoitotoimenpiteet sekä on utelias vieraita ja uusia tilanteita kohtaan. ”Jaskis” onkin jo sulattanut monen ei-kissaihmiseksi itsensä tituleeraavan sydämen.

Jaskan päiväohjelmaan sisältyy ihmisten herättäminen aamuisin kiipeämällä syliin kehräämään kovaäänisesti tai pesemällä ihmisten kasvot karhealla kielellään. Aamupalan jälkeen Jaska yleensä lepäilee ja aktivoituu iltaa kohden. Illan ohjelma on iltapalan jälkeen laatikolla käynti ja palloleikki, johon sisältyy usein komea äänenavaus ja spurttien juokseminen. Jaskalle on tärkeää tuoda pallot nukkumakaveriksi sänkyyn, mikä johtaa siihen, että kummikoti joutuu niitä välillä etsimään hänen puolestaan, kun niitä ei iltapalan jälkeen löydykään.


Lähde Jaskan kummiksi ja tue Jaskan hoitoa vapaavalintaisella summalla (min 10 € / kk). Lähetä meille sähköpostia sijaiskotivastaava@mirrirescue.fi tai soita / tekstaa 045 1710 348.