Ajankohtaiset asiat

Ajankohtaiset asiat

30.3.2022 Yhdistyksen tarvikekeräys starttaa Uudessakaupungissa, Kalannissa ja Laitilassa

Yhdistyksellä starttaa tarvikekeräys Vakkavetissä, Uudenkaupungin 1. Apteekissa, Uudenkaupungin Uudessa Apteekissa, Laitilan Uudessa Apteekissa ja Laitilan I Apteekissa. Keräys on käynnissä 1.4. – 16.4.

5.3.2022 Yhdistyksen vuosikokous ja hallituksen järjestäytyminen

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 27.2. Puheenjohtajaksi valittiin Tiina Pirppu ja hallituksen muiksi jäseniksi Mervi Kuusisto, Veera Isoheiko, Inari Suomela ja Terhi Harju. Hallitus piti järjestäytymiskokouksen 1.3. ja luottamustoimet valittiin seuraavasti: varapuheenjohtajaksi valittiin Mervi Kuusisto, sihteeriksi sekä adoptiovastaavaksi Veera Isoheiko, rahastonhoitajaksi Tiina Pirppu, sijaiskotivastaavaksi Inari Suomela ja kissakoordinaattoriksi Terhi Harju.

Yhdistyksen jäsenille tullaan lähettämään jäsenkirje, jossa kerrotaan jäsenkokouksen kuulumiset tarkemmin.

6.2.2022 Vuoden ensimmäinen jäsenkirje lähetetty

Vuoden 2022 ensimmäinen jäsenkirje on lähetetty. Jäsenkirje julkaistaan vähintään neljä kertaa vuodessa. Jäsenkirjeen lisäksi jäsenet saavat kutsun jäseninfoon muutaman kerran vuodessa. Jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakulomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun.

29.1.2022 ”Ärrä tekee hyvää” lahjoitus MirriRescuelle

R-kioski nostaa esiin yhteiskuntavastuullisuutta ”Ärrä tekee paikallisesti hyvää” -ohjelman avulla. Ohjelman kautta monet paikalliset yhdistykset ja seurat ovat saaneet apua toimintaansa. Nyt paikallinen R-Kioski Ketunkallio valitsi meidät lahjoituskohteeksi ja ojensi meille merkittävän 1000 euron lahjoituksen. Kiitos merkittävästä lahjoituksesta ❤️ Tällä rahalla autetaan taas monta kissaa ❤️

Ärrä tekee hyvää paikallisesti ohjelmasta löydät tietoa: https://www.r-kioski.fi/vastuullisuus/ihmiset/