Ajankohtaiset asiat

19.9.2023 Luovutusmaksut nousevat

Kissojen luovutusmaksut nousevat 1.10. alkaen. Aikuisen kissan luovutusmaksu adoption yhteydessä on jatkossa 200 e, kahden aikuisen yhteensä 350 e. Pennun (alle 1 v) luovutusmaksu on 250 e ja kahden pennun yhteensä 400 e.

30.6.2023 Ylimääräinen jäsenkokous ja uuden hallituksen järjestäytyminen

Ylimääräisessä jäsenkokouksessa 27.6. valittiin yhdistykselle muodollisesti uusi hallitus. Milla Miettinen jatkaa puheenjohtajana ja Aleksi Ahonen sihteerinä, lisäksi joukkoon liittyvät hallituskonkarit Terhi Harju varapuheenjohtajana ja Mervi Kuusisto hallituksen jäsenenä sekä jo aiemmin alkaneessa pestissään rahastonhoitajana.

5.3.2023 Yhdistyksen vuosikokous ja hallituksen järjestäytyminen

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 12.2. Kokouksessa ei vielä saatu hallitusta kasaan, joten yhdistyksen kohtalosta kokoonnuttiin päättämään uudestaan 5.3. Tässä ylimääräisessä jäsenkokouksessa valittiin kokonaan uusi hallitus puheenjohtajanaan Milla Miettinen ja muina jäseninä Veli Hietameri sekä Aleksi Ahonen. Hallitus piti järjestäytymiskokouksen heti 5.3. ja luottamustoimiin valittiin varapuheenjohtajaksi Veli Hietameri ja sihteeriksi Aleksi Ahonen. Veli Hietameri toimii myös loukutusvastaavana ja Aleksi Ahonen sijaiskotivastaavana. Rahastonhoitajan tointa hoitaa toistaiseksi Milla Miettinen.

30.3.2022 Yhdistyksen tarvikekeräys starttaa Uudessakaupungissa, Kalannissa ja Laitilassa

Yhdistyksellä starttaa tarvikekeräys Vakkavetissä, Uudenkaupungin 1. Apteekissa, Uudenkaupungin Uudessa Apteekissa, Laitilan Uudessa Apteekissa ja Laitilan I Apteekissa. Keräys on käynnissä 1.4. – 16.4.

5.3.2022 Yhdistyksen vuosikokous ja hallituksen järjestäytyminen

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 27.2. Puheenjohtajaksi valittiin Tiina Pirppu ja hallituksen muiksi jäseniksi Mervi Kuusisto, Veera Isoheiko, Inari Suomela ja Terhi Harju. Hallitus piti järjestäytymiskokouksen 1.3. ja luottamustoimet valittiin seuraavasti: varapuheenjohtajaksi valittiin Mervi Kuusisto, sihteeriksi sekä adoptiovastaavaksi Veera Isoheiko, rahastonhoitajaksi Tiina Pirppu, sijaiskotivastaavaksi Inari Suomela ja kissakoordinaattoriksi Terhi Harju.

Yhdistyksen jäsenille tullaan lähettämään jäsenkirje, jossa kerrotaan jäsenkokouksen kuulumiset tarkemmin.

6.2.2022 Vuoden ensimmäinen jäsenkirje lähetetty

Vuoden 2022 ensimmäinen jäsenkirje on lähetetty. Jäsenkirje julkaistaan vähintään neljä kertaa vuodessa. Jäsenkirjeen lisäksi jäsenet saavat kutsun jäseninfoon muutaman kerran vuodessa. Jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakulomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun.

29.1.2022 ”Ärrä tekee hyvää” lahjoitus MirriRescuelle

R-kioski nostaa esiin yhteiskuntavastuullisuutta ”Ärrä tekee paikallisesti hyvää” -ohjelman avulla. Ohjelman kautta monet paikalliset yhdistykset ja seurat ovat saaneet apua toimintaansa. Nyt paikallinen R-Kioski Ketunkallio valitsi meidät lahjoituskohteeksi ja ojensi meille merkittävän 1000 euron lahjoituksen. Kiitos merkittävästä lahjoituksesta ❤️ Tällä rahalla autetaan taas monta kissaa ❤️

Ärrä tekee hyvää paikallisesti ohjelmasta löydät tietoa: https://www.r-kioski.fi/vastuullisuus/ihmiset/