Yhteistyökumppanit ja sponsorit

Tukijat ovat meille tärkeitä vakaan toiminnan takaamiseksi.
Yritykset voivat tukea toimintaamme ryhtymällä kummiksi tai sponsoriksi.
Mikäli olet kiinnostunut tukemaan toimintaamme muulla tavoin, otathan yhteyttä info@mirrirescue.fi.

Mainostoimisto Grafesko

Mainostoimisto Grafesko on pirteä mainostoimisto Uudestakaupungista.
Grafesko tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset graafisen suunnittelun,  valokuvauksen ja videotuotannon palvelut – verkkopalveluja unohtamatta (mm. nykyaikaiset nettisivut, verkkokaupat ja muut verkkopalvelut, yritysvideot ja painotuotteet).
Mainostoimisto Grafesko »

VakkaVet Oy

VakkaVet on tuore, yksityinen eläinlääkäriasema, joka palvelee asiakkaitaan koko sydämellään ja aina eläimesi parhaaksi.  Vakkavet tarjoaa muun muassa ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa, kuten rokotuksia ja terveystarkastuksia, ultraäänitutkimuksia, laboratoriotutkimuksia, sisätautien hoitoa ja hammashoitoja. Meiltä löytyy myös leikkaussali, jossa potilaat nukutetaan turvallisesti inhalaatioanestesiassa.
VakkaVet Oy »

Seger Oy

Seger Oy on ohutlevyosien alihankintaan keskittyvä kokenut puristintekniikan erikoisosaaja.

Seger Oy toimittaa ohutlevykomponentteja, kokoonpantuja tuotteita sekä kokonaisia tuoteratkaisuja eri teollisuudenaloille.

Seger Technologies>>

R-Kioski Oy

Ärrä tekee hyvää paikallisesti

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrä tekee hyvää paikallisesti -ohjelma on tärkeä osa R-kioskin yhteiskuntavastuuta, sillä ohjelman kautta monet paikalliset seurat ja yhdistykset saavat apua toimintaansa.

Ärrä tekee hyvää paikallisesti ohjelma>>

Lions Club Laitila

Lions Club Laitila on lähes 60 vuotta toiminut yhdistys. Paikallinen toiminta on osa kansainvälistä palvelujärjestöä, joka auttaa paikallisesti myöntämällä apurahoja. Kohteita ovat mm. lapset, nuoriso, vanhukset ja vammaiset. Laitilan Lions Club on tukenut ja tehnyt lahjoitusia mm. urheiluseuralle, seurakunnalle ym. Tämän paikallisen järjestön vuosittaiset lahjoitukset ja koulujen stipendit ovat olleet yhteensä 8000-10000 euroa.

Lionstoiminta on palkatonta vapaaehtoistyötä. Lionien keräysten tuotot käytetään kokonaisuudessaan avustuskohteisiin.

Lions Club Laitila>>