Yrityskummius

MirriRescue toiminta on jatkuvasti kasvanut ja jotta pystymme jatkossakin auttamaan yhä useampia kissoja, tarvitsemme säännöllisiä tukijoita. Ryhtymällä yrityskummiksi, tuet kissojen suojelutyötä sekä arvostuksen kasvattamista.

Yrityskummina saat yhdistyksen kuulumiset puolivuosittain, jossa kerrotaan loukutusprojekteista, pelastetuista kissoista, kampanjoista ja tulevista suunnitelmista. Halutessasi toimitamme myös kummiudesta kertovan julisteen kiinnitettäväksi yrityksesi seinälle.

Yrityskummiksi pääset jo 10 euron kuukausimaksulla. Voit myös tukea isommalla kuukausimaksulla niin halutessasi. Vaihtoehtona on joko maksaa maksu kerralla, neljännesvuosittain tai kerran kuukaudessa.

Mikäli sinulla on mielessä joku muu tukivaihtoehto niin otathan yhteyttä info@mirrirescue.fi.

Haluan lähteä yrityskummiksi

* pakollinen kenttä

  Yrityksen nimi *
  Yhteyshenkilön nimi
  Katuosoite *
  Postinumero ja toimipaikka *
  Sähköpostiosoite *
  Puhelin
  Viestisi:

  Kiitos tuestasi!

  MirriRescue ry:llä on voimassa oleva rahankeräyslupa RA/2020/943. Luvan on myöntänyt 6.8.2020 Poliisihallitus. Lupa on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella. Lahjoitusrahat käytetään löytökissojen hoitokuluihin (eläinlääkärikulut, lääkekulut, sirutus-, ruoka- ja tarvikekulut) sekä löytökissojen kiinniottamiseen tarkoitettuihin tarvikkeisiin kuten loukut, haavit, loukkuvahdit ja riistakamerat.