Sijaiskodiksi

Sijaiskotitoiminta on äärimmäisen tärkeää hädänalaisten kissojen auttamisessa. Kissoja ei voida loukuttaa, ellei ole ihmisiä, jotka ovat valmiita antamaan omaa aikaansa pelastettujen hoitamiseen.

Sijaiskodiksi voi lähteä kuka tahansa, jolla on aikaa hoitolaiselle. Asunnon koko tai muut lemmikit eivät rajoita sijaiskodiksi lähtemistä. Kokemusta kissoista ei tarvitse olla, tarvitaan ainoastaan rohkeutta ja halua oppia uutta.

Kissan ollessa sijaiskodissa, yhdistys maksaa kissan hoitamisesta koituvat kulut ja toimittaa perustarvikkeet (hiekka-astia, kuljetusboksi yms.). Yhdistykseltä saat myös neuvot ja tuen kaikkiin tilanteisiin hoitolaisen kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut sijaiskotina toimimisesta, osallistuthan sijaiskoti-infoomme ja täytät sijaiskotihakemuksen. Sijaiskodiksi hyväksytään vain sekä infoon osallistuneet että hakemuksen lähettäneet. Suosittelemme osallistumaan infoon ennen hakemuksen tekemistä.

Seuraavat sijaiskoti-infot järjestetään verkossa torstaina 20.5. ko 18 sekä torstaina 27.5. klo 18. Infossa kuulet mitä sijaiskotina olo tarkoittaa, mitä se vaatii ja miten vastuu jakautuu yhdistyksen ja hoitopaikan välillä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, niin laitathan sähköpostitse nimesi osoitteeseen sijaiskotivastaava@mirrirescue.fi. Lähetämme sinulle linkin tilaisuuteen.