Nomo s. 2020 ja Taisto s. 2018, Espoo

Leikkisät kaverukset, Nomo ja Taisto, ovat tutustuneet sijaiskodissa vasta hiljattain, mutta ovat jo nyt hyviä ystäviä. Tämän vuoksi heidät adoptoidaan yhdessä.

Nomo on pojista sosiaalisempi ja tuleekin hakemaan ihmiseltä rapsutuksia ja silityksiä ihan syliin asti kehräten. Taisto on vielä varauksellisempi, mutta viettää kyllä mielellään aikaa ihmisen kanssa samassa tilassa. Leikkiminen myös ihmisen kanssa käy molemmilta hienosti.

Vieraita molemmat kissat saattavat ensin hiukan säikähtää ja pysytellä piilossa, mutta varsinkin Nomo tulee kyllä vieraitakin tervehtimään.

Leikkisille pojille kelpaavat monenlaiset lelut, joiden perässä juosta ja hyppiä. Kiipeilymahdollisuudet, erilaiset raapima-alustat ja näkymä ulos ovat ehdottomat edellytykset loppuelämän kodille.

Molemmille pojille ruoka maistuu erittäinkin hyvin ja ovat persoja herkuille. Molempien kohdalla ruuat on pidettävä piilossa ja ruokaa pitää tarjolla vain ruoka-aikoina.

Nomolla on todettu herpes, joka edelleen aiheuttaa oireita useista hoitokuureista huolimatta. Sitkeästä silmävuodosta johtuen Nomolla on jäljet nenänvarressa. Herpes on kissoilla hyvin yleinen toisinaan oireilua aiheuttava flunssavirus. Oireilun laukaisee yleensä stressi ja stressin lievennyttyä myös oireilu häviää. Oireiluna on silmävuoto ja nuhaisuus. Nomolla ainoastaan silmät edelleen vuotavat. Herpestä ei voi parantaa, vaan kissa kantaa sitä koko elämänsä, mutta se voi olla täysin oireeton ensimmäisen oireilun jälkeen.

Herpeksen oireillessa, silmien puhdistaminen on hyvä tehdä päivittäin. Varsinaista lääkitystä ei yleensä tarvita edes oireilun aikana.

MirriRescue luovuttaa kaikki kissat leikattuna, madotettuna, rokotettuna, Fiv- / Felv testattuna, sirutettuna ja rekisteröitynä Turvasiru.fi palveluun. Kaikki kissat luovutetaan vastuullisiin koteihin sisäkissoiksi.

Aikuiset 150 € / kissa ja 250 € / kaksi kissaa.
Pennut 200 € / kissa ja 350 € / kaksi kissaa.

Mikäli haluat kissasta lisätietoja, niin otathan yhteyttä adoptio@mirrirescue.fi. Mikäli joku kissoista tuntuu heti omaan perheeseen sopivalta, täytäthän adoptiohakemuksen.