Kotia etsivät

Täältä löydät kaikki kotia etsivät kissat

MirriRescue luovuttaa kaikki kissat leikattuna, madotettuna, rokotettuna, Fiv- / Felv testattuna, sirutettuna ja rekisteröitynä Turvasiru.fi palveluun. Kaikki kissat luovutetaan vastuullisiin koteihin sisäkissoiksi. Aikuiset 150 € / kissa ja 250 € / kaksi kissaa. Pennut 200 € / kissa ja 350 € / kaksi kissaa. Mikäli haluat kissasta lisätietoja, niin otathan yhteyttä adoptio@mirrirescue.fi / p. 045 1710 348. Mikäli joku kissoista tuntuu heti omaan perheeseen sopivalta, täytäthän adoptiohakemuksen.

  • Kaino s. 2016 ja Viiru s. 2015, Uusikaupunki

    Mustavalkoinen Kaino ja ruskearaidallinen Viiru etsivät kotia erityisadoptiolla! Kaino-tyttönen on tullut kotihoitoon vajaat neljä vuotta sitten heinäkuussa. Noin puoli vuotta sen jälkeen saapui Viiru, joka sittemmin jäi Kainon viralliseksi poikaystäväksi. Kaksikko etsii yhteistä kotia ensin "koeajalla" rauhallisesta perheestä, jossa on rutiineja ja ymmärrystä herkällekin kissalle, mutta ei pieniä lapsia.

  • Mimosa, s. 2020, Vantaa

    Utelias, pienikokoinen kissaneiti Mimosa etsii loppuelämänsä kotia. Mimosa muuttaisi mielellään uuteen kotiin jonkun kivan kissan kaveriksi!