Kaino s. 2016, Uusikaupunki

Kaino on utelias kissaneito, jonka mustavalkoinen väritys jakaantuu kauniisti nenän molemmin puolin. Kaino on arviolta 6-vuotias ja asustellut puolet elämästään yhdistyksen sijaiskodissa. Tämä rutiineihin tykästynyt neiti pitää linjoistaan huolta syömällä raakaruokaa ja nappuloita. Kaino arvostaa omaa tilaa sekä rutiineja, tuttuja tavaroita ja tuttua ruokaa. Kaino maukuu lähinnä omissa leikeissään, mutta joskus hidas ruokapalvelu saa kehotuksen nopeuttaa toimitusta äänen kera.  Ruoka-ajan lähestyessä Kaino yleensä alkaa venytellä ja tuijotella palvelijaa eli aikataulut ovat hyvin hallussa.

Yöt yleensä nukutaan hyvin, mutta ilta on monesti ralliaikaa. Silloin mennään eikä meinata, joten tilaa pitää löytyä spurteille. Ihmisen lähestyessä Kaino yleensä väistää sivummalle, mutta ruokaa laitettaessa tulee hyvinkin lähelle. Älypelin täytön yhteydessä saattaa olla silityksetkin sallittuja. Ruualla aktivointi siis mielekästä. Valkoiset sukat vaan vilkkuvat, kun Kaino sipsuttelee paikasta toiseen.

Kaino on herkkä muutoksille, mikä saattaa johtaa hutipissaan. On siis tärkeää pysyä rutiineissa. Eläinlääkärireissut kyllä onnistuvat hyvin Kainon kanssa. Stressiä aiheuttaa muut kissat, pois lukien hänen tämänhetkinen ”elämänkumppaninsa” Viiru. Kaino adoptoidaan lapsettomaan rauhalliseen kotiin ainoaksi kissaksi tai Viirun kanssa. Kainon ehdoilla mennään, joten Viirusta käydään erillinen keskustelu. Kainolla on tällä hetkellä ulkotarha mikä on ahkerassa käytössä, joten mahdollisuus ulkoilman haisteluun olisi hyvä olla. Joko tarhassa tai turvallisella parvekkeella.

Kaino kaipaa virikkeitä ja aktivointia. Kainon lempparilelu on laser ja kaikki mitkä hiukankaan sitä muistuttaa. Auringonvalo kun leikkii lattioilla tai seinissä, se saa myös neidin innostumaan. Huiskaleluilla leikkii ihmisen kanssa ja omissa leikeissä hiiret sekä pallot saa kyytiä.

MirriRescue luovuttaa kaikki kissat leikattuna, madotettuna, rokotettuna, Fiv- / Felv testattuna, sirutettuna ja rekisteröitynä Turvasiru.fi palveluun. Kaikki kissat luovutetaan vastuullisiin koteihin sisäkissoiksi.

Aikuiset 150 € / kissa ja 250 € / kaksi kissaa.
Pennut 200 € / kissa ja 350 € / kaksi kissaa.

Mikäli haluat kissasta lisätietoja, niin otathan yhteyttä adoptio@mirrirescue.fi. Mikäli joku kissoista tuntuu heti omaan perheeseen sopivalta, täytäthän adoptiohakemuksen.