Kaino s. 2016 ja Viiru s. 2015, Uusikaupunki

Mustavalkoinen Kaino ja ruskearaidallinen Viiru etsivät kotia!

ERITYISADOPTIO: Varausmaksun maksamisen jälkeen Kaino ja Viiru voidaan luovuttaa uuteen kotiin ensin ”koeajalle”, jonka aikana omistajuus säilyy yhdistyksellä ja kissojen kotiutukseen saa tavallistakin enemmän tukea. Koeajan jälkeen, jos sekä uusi koti että yhdistys ovat adoption kannalla, omistajuus siirtyy ja loput adoptiomaksusta peritään. Kainon ja Viirun kohdalla päädyttiin uuden kodin tukemiseksi ja adoptiopäätöksen helpottamiseksi erityisadoptioon, koska pariskunta on etsinyt uutta kotia jo ihan liian pitkään 💔

Kaino-tyttönen on tullut kotihoitoon vajaat neljä vuotta sitten heinäkuussa. Noin puolitoista vuotta sen jälkeen saapui Viiru, joka sittemmin jäi Kainon viralliseksi poikaystäväksi. Kaksikko etsii yhteistä kotia rauhallisesta perheestä, jossa on rutiineja ja ymmärrystä herkällekin kissalle, mutta ei pieniä lapsia. Kissat ovat asuneet sijaiskodissa rauhallisen koiran kanssa ja tottuneet myös toisen tutun koiran vierailuihin.

Viiru on pariskunnasta hieman rohkeampi. Tätä kissaherraa saa oma ihminen rapsutella – joskus jopa vieraampikin ihminen. Kaino puolestaan vaatii kosketukseen herkuttelua ja mieluisan tilanteen, esimerkiksi älypelin täyttämishetken. Kainon lempparijuttuja ovatkin erilaiset älypelit sekä laserlelu ja kaikki, mikä vähänkin sitä muistuttaa. Auringonvalo kun leikkii pinnoilla, Kaino innostuu.  Kaino leikkii mielellään myös ihmisen kanssa huiskaleluilla. Viiru ei näistä niin perusta, mutta pallot ja kissanminttulelut saavat kyllä tämän pojankin kierroksille.

Molemmat saavat villityskohtauksia silloin tällöin, joten matot kannattaa liimata lattiaan ja kissanpuu köyttää seinään! Välillä kisataan myös keskenään, ja silloin muuten melko hiljainen Kaino osaa avata äänensä. Ulkoilu on myös molempien mieleen, joten mahdollisuus siihen ulkohäkin tai parvekkeen muodossa olisi hyvä olla.

Molemmat ovat persoja herkuille. Ruokailu kannattaa pitää säännöllisenä ja mitata ruuat, koska ylipainoa tulee molemmille herkästi. Viirulla on tapana ”jyrätä” Kaino, kun kyse on esim. herkuista, joten Kainolle on hyvä järjestää myös ihan omaa aikaa, jossa Viiru ei ole välissä, vahvistamaan luottamusta. Kainon mukana tulee myös oma mikrosirulla toimiva ruoka-automaatti, johon Viirulla ei ole asiaa.

Kainon hampaat vaativat vuosittain tarkastuksen hammaskiven vuoksi. Hammaskiveä on pyritty ehkäisemään hammasterveyttä edistävillä nameilla ja pureskeltavilla herkuilla/ruuilla. Sekä Kaino että Viiru syövätkin mielellään raakaruokaa.

Kissojen mukana tulee paljon tuttuja tarvikkeita ehkäisemään stressiä, jota saattaa syntyä muutosta uuteen paikkaan.

Kaiken kaikkiaan Kaino ja Viiru ovat ihana pari, jolla on taatusti paljon annettavaa sille omalle kodille!

MirriRescue luovuttaa kaikki kissat leikattuna, madotettuna, rokotettuna, Fiv- / Felv testattuna, sirutettuna ja rekisteröitynä Turvasiru.fi palveluun. Kaikki kissat luovutetaan vastuullisiin koteihin sisäkissoiksi.

Aikuiset 200 € / kissa ja 350 € / kaksi kissaa.
Pennut 250 € / kissa ja 400 € / kaksi kissaa.

Mikäli haluat kissasta lisätietoja, niin otathan yhteyttä adoptio@mirrirescue.fi. Mikäli joku kissoista tuntuu heti omaan perheeseen sopivalta, täytäthän adoptiohakemuksen.

EPR-asiakastunnus 24831103